Casteo B.V.


Industrieweg Zuid 24 3958 VX Amerongen
0334224070 Klik om te bellen

Over Casteo B.V.

Casteo is een allround bouwkundig bureau dat werkzaam is binnen de woningbouw, utiliteitsbouw, transformatie, renovatie, zorg en onderwijs. Casteo houdt zich bezig met bouwkundig tekenwerk/modelleren, bouwkundige advisering, bouw- projectmanagement en bouwplantoestingen. Waarbij het integrale tekenwerk/modelleren onze core-business is. Wij streven hierbij naar maatwerk conform de wens van de opdrachtgever.

Casteo heeft grote kennis en ervaring op het gebied van BIM en kan daardoor eenvoudig een groot scala van diensten aanbieden. Wij hebben ruime ervaring met het opbouwen van het BIM model m.b.v. de Revit programmatuur. Daarnaast hebben wij veel ervaring met BIM-coördinatie, het beheer van BIM-modellen en het coördineren van het BIM-proces d.m.v. clash control en visuele controles. De clash control is een krachtig instrument om faalkosten op de bouw terug te brengen en ontwerp problemen op te lossen en het gebouw inzichtelijk te maken voor de opdrachtgever. Ook is het mogelijk d.m.v. pointcloud modellen te generen van bestaande gebouwde omgevingen.

Binnen onze organisatie werken wij met Autodesk Revit en met Solibri. Daardoor kunnen wij zowel met gesloten als met open BIM-processen werken. Daarnaast blijft het belangrijk om de goede kennis van de programmatuur te gebruiken in samenhang met een goede kennis van de bouwtechniek en de regelgeving.

De meerwaarde van Casteo bestaat uit de technische know-how, de integrale manier van aanpak en de capaciteit. Casteo werkt voor binnenlandse- en buitenlandse architecten, ontwikkelaars en ontwikkelende aannemers aanvullend op het ontwerp. Dat betekent de ontwerptaal van de architect kennen en weten hoe een aannemer bouwt. 

Vaak worden we gevraagd om plannen die zijn vastgelopen weer verder te ontwikkelen. Dit geldt met name op het technische gebied. Wij hebben zeer ruime ervaring in het tekenen met Revit en doen clash controls m.b.v. Solibri. Ook kijken we visueel in projecten omdat niet alle problemen d.m.v. clash controls te onderkennen zijn.

Onze kernwaarden zijn: Haalbaar, maakbaar, meedenken, integer en transparant, interdisciplinair meedenken, pro-actief, architectuur.

Onze ervaring is in veel grote en kleine projecten. we noemen hierbij; Ministerie van Justitie en Binnenlandse Zaken-Den Haag, Kraanspoor - Amsterdam, Markthal - Rotterdam, High Tech Campus -Eindhoven, Blaak 555 - Rotterdam, Hoofdkantoor ABN -AMRO bank, appartementencomplexen, grondgebonden woningen, Bakkerijk Hoogvliet te Bleiswijk, Wasserij Van der Kleij te Utrecht.

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Renovatie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Casteo B.V.


Industrieweg Zuid 24 3958 VX Amerongen
0334224070 Klik om te bellen