Ingrid Douwes


Kruipbrem Kruipbrem 3068 TH Rotterdam
06 26072557 Klik om te bellen

Over Ingrid Douwes

BURO ID architecten, met architect Ingrid Douwes en medewerkers is een deskundig team aanwezig. Met meer dan dertig jaar ervaring in het ontwerpen van projecten voor zowel particulieren als professionele opdrachtgevers realiseren wij een grote verscheidenheid aan gebouwen. Woningen, kantoren, scholen, winkels en horeca. Het gaat hierbij om nieuwbouw, verbouw en herbestemming.

De meeste projecten worden in een bestaande omgeving gebouwd. Een nieuw en eigentijds bouwwerk wordt aan het straatbeeld toegevoegd, elk werk is een uniek object. Het gebouw is passend, soms contrasterend maar is altijd ontworpen in samenhang met de omgeving en belendende gebouwen. Elke opdracht vertelt een eigen en authentiek verhaal en is een uitdaging waarbij grenzen verkent worden om het beste en maximaal haalbare resultaat te krijgen. Waardevolle panden een nieuwe functie en deels nieuw gezicht geven hebben beschouwen wij als een uitdaging. Een nieuwe functie en nieuw gezicht; respect voor de bestaande kwaliteiten levert meestal een verrassend resultaat.

Met de eisen en wensen van onze opdrachtgevers geven wij vorm en inhoud aan de verbeelding. Wij maken het ontwerp, visualiseren het in driedimensionale beelden, werken het plan technisch uit, verzorgen de tekeningen en berekeningen voor het aanvragen van benodigde vergunningen, begeleiden de aanbesteding en de uitvoering van het werk.

Bij kleinschalige projecten als particuliere woningen biedt begeleiding bij het gehele proces de mogelijkheid om in elke fase onze vakkennis en denkkracht in te kunnen zetten. Elke opdracht is een eigen en uniek maatpak van en voor de opdrachtgever binnen de mogelijkheden van de locatie.

Ingrid Douwes in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Herbestemming
Interieurarchitect
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

Ingrid Douwes


Kruipbrem Kruipbrem 3068 TH Rotterdam
06 26072557 Klik om te bellen