Building Design Architectuur B.V.


Stationsstraat 37 7622 LW Borne
0742659966 Klik om te bellen

Over Building Design Architectuur B.V.

Building Design Architectuur

Diversiteit en anticipatie

Goede architectuur is een cohesie van esthetiek en bouwkunde, waarbij de (woon)wensen van de opdrachtgever centraal staan. Met deze filosofie startte Dinant Oude Lenferink in 1999 Building Design Architectuur, welke momenteel is uitgegroeid naar meer dan dertig werknemers. Het bedrijf is een van de samenwerkende, maar onafhankelijke bedrijven binnen het in 2018 geopende pand 'Het Spanjaard' waar je voor elke bouwgerelateerde vraag terecht kunt door de kracht van verschillende disciplines onder één dak.

Building Design Architectuur is thuis in elke architectuurstijl; van klassiek tot modern en in iedere moeilijkheidsgraad, van (kleine) verbouwingen tot en met nieuwbouwprojecten van formaat. Ons klantenbestand bestaat uit o.a. particulieren, aannemers, ontwikkelaars, woningstichtingen en gemeenten. We zijn actief binnen heel Nederland, met af en toe een uitstap in Europa.

Diversiteit en anticipatie zijn onze kernwaarden. In het gesprek met de opdrachtgever worden de wensen kenbaar gemaakt en stellen wij een passend team samen om hierop te anticiperen. Dit doen wij door o.a. het gehele traject te begeleiden, het financiële plaatje te bewaken, de omgevingsvergunning en alle benodigde rapporten te regelen en desgewenst andere disciplines binnen 'Het Spanjaard' in te schakelen. Dat kan interieuradvies zijn, juridisch advies of bijvoorbeeld advies op het gebied van vastgoedontwikkeling.

Bouwen gaat over het realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen ideeën moet kunnen waarmaken als het om het bouwen gaat.

Het eerste (kennismakings)gesprek met ons is geheel vrijblijvend!’ Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op:
www.buildingdesign.nl | (074) 265 99 66

Foto's

buildingdesign.nl

Building Design Architectuur B.V. in het kort

Soort gebouw

Advies duurzaamheid en milieu
Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Interieurarchitect
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Stedenbouw
Technisch
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

Building Design Architectuur B.V.


Stationsstraat 37 7622 LW Borne
0742659966 Klik om te bellen