bna CIER Architecten bv


Bolkensteeg 25 5103 AA Dongen
0162372220 Klik om te bellen

Over bna CIER Architecten bv

CIER ARCHITECTEN is een architectenbureau met een enthousiast team van professionals. Wij zijn: Creatief Innovatief Eigentijds en Realistisch. Vanuit ons kantoor in Dongen wordt gewerkt aan de meest uiteenlopende projecten in de woning- en utiliteitsbouw.

DIENSTEN
Onze diensten op bijvoorbeeld het gebied van nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie, herbestemming en transformatie worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever.

Of we nu samenwerken met de ontwikkelende aannemer, projectontwikkelaar of de eenmalige bouwer elk project wordt met de grootste zorg opgepakt. Bent u als ondernemer of particulier in het bezit van een bouwkavel? Samen met CIER ARCHITECTEN kunt u op praktische en vaak verrassende wijze invulling geven aan uw bedrijfspand of droomhuis.

NO-NONSENSE WERKWIJZE
In de benadering en uitwerking van de ontwerpopgaven kiest ons bureau voor een rationele benadering, waarin de dialoog met u als opdrachtgever centraal staat. Onze kernbegrippen zijn: moderne architectuur, energieneutraal bouwen en kostenbewustzijn.

In het ontwerpproces werken wij bij voorkeur in een integraal ontwerpteam, waarbij alle adviseurs gelijktijdig optrekken in het ontwerptraject. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een Bouw Informatie Model (BIM). Het ontwerpproces is gestructureerd door middel van projectteams  bestaande uit een architect, een projectcoördinator en één of meer modelleurs, die elk vanuit hun specifieke vakbekwaamheid werken aan concrete projecten.

CIER ARCHITECTEN is gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm NEN-EN-ISO 9001-2015 en  aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).

bna CIER Architecten bv in het kort

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Renovatie
Restauratie
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

bna CIER Architecten bv


Bolkensteeg 25 5103 AA Dongen
0162372220 Klik om te bellen