bijvoet architectuur & stadsontwerp


Mathenesserdijk 414 E 3026 GV Rotterdam
010-2440403 Klik om te bellen

Direct, persoonlijk contact
Opdrachtgever+architect bouwen samen droomontwerp
Door heel Nederland

Over bijvoet architectuur & stadsontwerp

Ingenieur/architect Caroline Bijvoet ontwerpt al ruim een kwart eeuw moderne architectuur voor particulieren en professionele opdrachtgevers door heel Nederland.

Persoonlijk contact en liefde voor het vak zijn drijfveren om steeds op ambachtelijke wijze nieuwe projecten te realiseren met herkenbare signatuur. Een persoonlijke band met opdrachtgevers is hiervoor onmisbaar. Een beetje kritisch of eigenwijs mag... !

Een klein architectenbureau kan meer aandacht aan detail, materialen en ruimtelijke uitwerking besteden dan bij grote bureau´s mogelijk is. Met zo´n samenwerking kom je tot meer kwaliteit, meer eigenheid èn een grotere klanttevredenheid, zo is uit onafhankelijk onderzoek gebleken.

De bedrijfsvoering van Bijvoet is vanzelfsprekend volgens de kwaliteitseisen die van een erkend BNA bureau worden verwacht. Een hoge kwaliteit wordt voorts geborgd binnen het netwerk van specialisten rondom het bureau.


Uit een review van een particuliere opdrachtgever:
'Caroline heeft ons geweldig begeleid. Ze dacht heel fijn mee bij ontdekken van onze wensen door veel kritisch door te vragen.
Ze gaf altijd duidelijk aan wat de te volgen stappen waren, en hielp bij het overzichtelijk maken van het project, zodat we precies wisten waar we aan toe waren.
In het proces van offerte en aanbesteding, begeleiding van de bouw, communiceren met de aannemer, omgaan met verrassingen en problemen, managen van alle partijen en de tijdslijn was Caroline onmisbaar.
Dankzij haar kundige leiding en een goede aannemer was daar, precies op de geplande datum, precies binnen het geplande budget precies het huis dat wij wilden!'

Bijvoet architectuur & stadsontwerp
- Vanaf de allereerste stap ('wat wil ik precies?') tot en met de eindoplevering
- Eenmalige, bijzondere, hoogwaardige bouwprojecten voor betrokken opdrachtgevers
- Voor zowel professionals als particulieren, zowel nieuwbouw als verbouw

Speciaal voor particulieren

Foto's

bijvoet architectuur & stadsontwerp in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Villabouw
Woningbouw

Aangesloten bij BNA

Ja

Certificeringen

BNA chartered practice Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus

Artikelen

VT wonen/ binnenkijken Weesp/ Marleen, Pijke, Tirza en Tijn

Bijvoet architectuur & stadsontwerp ontwierp een ingrijpende verbouwing van een monumentaal pand te Weesp. VT wonen publiceerde een mooi artikel met foto's van deze verbouwing. Foto's: Anna de Leeuw,...

Onze locatie

bijvoet architectuur & stadsontwerp


Mathenesserdijk 414 E 3026 GV Rotterdam
010-2440403 Klik om te bellen