bijvoet architectuur & stadsontwerp


Mathenesserdijk 414 E 3026 GV Rotterdam
010-2440403 Klik om te bellen

Over bijvoet architectuur & stadsontwerp

Ingenieur/architect Caroline Bijvoet ontwerpt al een kwart eeuw moderne architectuur voor particulieren en professionele opdrachtgevers door heel Nederland. Persoonlijk contact en liefde voor het vak zijn drijfveren om steeds op ambachtelijke wijze nieuwe projecten te realiseren met herkenbare signatuur. Een persoonlijke band met opdrachtgevers is hiervoor onmisbaar. Een beetje kritisch of eigenwijs mag. Met zo´n samenwerking kom je tot meer kwaliteit, meer eigenheid èn een grotere klanttevredenheid, zo is uit onafhankelijk onderzoek gebleken.

Een klein architectenbureau kan meer aandacht aan detail, materialen en ruimtelijke uitwerking besteden dan bij grote bureau´s mogelijk is. De bedrijfsvoering van Bijvoet is vanzelfsprekend volgens de kwaliteitseisen die van een erkend BNA bureau worden verwacht. Een hoge kwaliteit wordt voorts geborgd binnen het netwerk van specialisten rondom het bureau.

Bijvoet  architectuur & stadsontwerp. Eenmalige, bijzondere, hoogwaardige bouwprojecten voor betrokken opdrachtgevers, voor zowel professionals als particulieren, zowel verbouw als nieuwbouw. 

Foto's

bijvoet architectuur & stadsontwerp in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Villabouw
Woningbouw

Aangesloten bij BNA

Ja

Artikelen

VT wonen/ binnenkijken Weesp/ Marleen, Pijke, Tirza en Tijn

Bijvoet architectuur & stadsontwerp ontwierp een ingrijpende verbouwing van een monumentaal pand te Weesp. VT wonen publiceerde een mooi artikel met foto's van deze verbouwing. Foto's: Anna de Leeuw,...

Onze locatie

bijvoet architectuur & stadsontwerp


Mathenesserdijk 414 E 3026 GV Rotterdam
010-2440403 Klik om te bellen