Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Stadhouderslaan 9
    2517 HV 's-gravenhage
  • 0624858165
  • Website

Fanny Willems Interieurarchitectuur

Heeft u verbouwingsplannen? Wilt u professioneel interieur advies voor uw woonkamer of een maatwerk interieur ontwerp voor een nieuwe badkamer of uw keuken? Dan bent u hier aan het goede adres!
Fanny Willems Interieurarchitectuur staat voor persoonlijke aanpak voor persoonlijke interieurs met een hoge belevingswaarde die volledig aansluiten op de gebruikers van de ruimte. Heldere communicatie gedurende het project en een duidelijk stappenplan zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent.

De diensten van het bureau bestaan uit interieur ontwerp, meubelontwerp, technische uitwerking van het ontwerp zoals bijvoorbeeld een aanvraag voor bouwvergunning en de complete begeleiding van verbouwingen of renovatieprojecten. Met haar vakkennis en ervaring kan de interieurarchitect een bemiddelende rol spelen tussen bijvoorbeeld de aannemer en de opdrachtgever binnen een bouwproject en kunnen in een vroeg stadium eventuele problemen worden voorkomen en kosten worden bespaard.
Speciaal voor particulieren wordt er interieuradvies aan huis gegeven, waarbij men geadviseerd wordt over de inrichting, kleuren en materialen, verlichting en styling.

De projecten waaraan Fanny Willems werkte zijn o.a. een renovatie / verbouwing, kapsalon, kantoren, zorginstellingen maar ook verkoopvisualisatie voor makelaars waarbij d.m.v. een ingetekende plattegrond of interieurschetsen de verkoop van woningen kan worden be├Čnvloed.

Of het nu om particuliere projecten gaat of de inrichting van uw kantoor, winkel of zorginstelling, uw project wordt persoonlijk en professioneel aangepakt. Maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste gesprek!


Deze architect in het kort

Aangesloten bij BNA:

Nee

Soort gebouw

  • Binnenhuisarchitect
  • Renovatie