sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Bussummerstraat 11
    1411 PK Naarden
  • 0355235777

Rik de Jager Interieur Architectuur

Rik de Jager is ambachtelijk meubelmaker en architectonisch vormgever, opgeleid aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.
Afgelopen decennia heeft hij met succes een grote diversiteit aan ontwerpen gecreƫerd en gerealiseerd.
Zijn werk kenmerkt zich door rust, ruimtelijkheid, harmonie en symmetrie, met groot respect voor de woon- c.q. werkomgeving en de gebruiken van de opdrachtgever.
Rik de Jager onderscheidt zich in positieve zin door de wensen en mogelijkheden te vertalen naar doordachte ontwerpen die met heldere, nauwkeurige tekeningen worden weergegeven.
Door zijn achtergrond als ambachtelijk meubelmaker kan hij met veel oog voor detail meubel-maatwerk inpassen, al dan niet in combinatie met reeds aanwezige meubels.
Naast het interieur is ook het exterieur, zoals uitbreidingen van woonhuizen en gevel-modificatie, aan Rik de Jager toevertrouwd.
Of het nu gaat om een complete verbouwing of om onderdelen daarvan, zoals bijvoorbeeld een verlichtingsplan of een ontwerp van een keuken of receptiebalie: Rik de Jager zal kundig, gedreven en in prettige samenwerking het beste resultaat nastreven.

Foto's van Rik de Jager Interieur ArchitectuurRik de Jager Interieur Architectuur in het kort

Aangesloten bij BNA:

Nee

Soort gebouw

  • Binnenhuisarchitect
  • Renovatie
  • Restauratie