Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Waterlinie 505
    5658 NN Eindhoven
  • 06-51168060

Studio Lime Interieurconcepten

#MISSIE
Wij ontwerpen gezonde werkplekken waar mensen zich goed voelen. Dit doen we voor gepassioneerde ondernemers in de horeca, zorg, kantoorsector of het onderwijs. Dit feelgood interieurconcept, passend bij de ondernemer, is leidend voor het verhaal dat het interieur moet gaan vertellen. Door onze creativiteit en vakkennis met veel liefde in te zetten weten wij interieurs te creëren waar een positieve energie hangt, waar je graag wilt zijn, wilt blijven…omdat het goed voelt!

#IDENTITEIT
Wij werken graag voor ondernemers die warm lopen voor een mooi interieur maar niet precies weten hoe ze dit zelf moeten realiseren. Zij hebben vaak een helder beeld voor ogen waar ze heen willen met hun onderneming, maar hoe vertaal je dat naar een interieur? Wij zijn goed in het bedenken van een passend concept dat waar de ondernemer zich in herkent. Zo komt er bezieling in die aansluit bij de identiteit van de onderneming.

#CONCEPT
Het bedenken van een passend concept is een proces van goed luisteren, aanvoelen, onderzoeken, uitschrijven, beeldmateriaal zoeken, associëren, verbanden leggen en uiteindelijk een verhaal vertellen dat als kapstok kan dienen om alle elementen (routing, interieur, grafisch ontwerp, food etc) aan op te hangen.

#PASSIE
Na een zeer succesvolle start in 2004, heeft het niet veel gescheeld of ik had het bijltje er bij neergegooid toen de crisis op z’n hoogtepunt was. Maar zoals zo vaak, gebeurt er precies op het juiste moment iets moois. Voor mij was dat een grote opdracht op de High Tech Campus waardoor ik weer met zekerheid wist dat dit is waar mijn hart ligt. En met enorm veel passie, liefde en succes ben ik sindsdien weer volop bezig met dat wat ik het liefste doe; feelgood interieurs ontwerpen waar mensen graag zijn!Kijk voor projectfoto's en referenties op onze site.


Foto's van Studio Lime InterieurconceptenDeze architect in het kort

Aangesloten bij BNA:

Nee

Soort gebouw

  • Binnenhuisarchitect
  • interieurarchitect