sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Jacob Merlostraat 26
    5961 AB Horst
  • 0773977888

P&M furniture BV

P&M furniture Interieurdesign voor horeca en projecten

Het designteam van P&M furniture werkt samen met gerenommeerde internationale interieur architecten voor het ontwerp en de realisatie van toonaangevende interieurprojecten op het gebied van horeca en publieke ruimtes.

Het gaat hierbij niet alleen om het design. Het gaat erom hoe uw gasten zich voelen. En om de details die het imago en de aantrekkingskracht van uw bedrijf bepalen. Met een team van hooggekwalificeerde ontwerpers, ingenieurs en architecten, en met uw inbreng gedurende het hele proces, bieden wij designoplossingen voor interieurinrichting op maat: ingetekende plattegronden, 3D visualisaties, professionele advisering, designconcepten en productdesign op maat.

Wij ontwerpen. Wij plannen. Wij maken. Kortom wij leveren turn-key projecten: horeca- of projectmeubilair, op maat gemaakte items, bars, vloeren, decoratie, verlichting en accessoires. Wij besteden extra aandacht aan relevante factoren - concept, functionaliteit, emotie, doelgroepen, design, ergonomie, duurzaamheid, materialen, kleuren, kostenefficiƫntie, ecologie - en wij kiezen de juiste combinatie die elk nieuw project tot iets unieks maakt. Wij leveren hoge kwaliteitsproducten, snelle en flexibele oplossingen voor restaurants, hotels, clubs, bars en projecten.P&M furniture BV in het kort

Aangesloten bij BNA:

Nee

Soort gebouw

  • Binnenhuisarchitect
  • interieurarchitect