Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
 • Taalstraat 112
  5018 HC Vught
 • 0135353611

Bo.2 architectuur en stedenbouw

Bo.2 is een bureau voor ruimtelijk ontwerp, landelijk actief en gevestigd in Vught.

Ons werkgebied wordt niet beperkt door schaal of functie. Binnen het bureau wordt aan alle ruimtelijke ontwerpopgaven gewerkt. Voor elke opgave wordt een projectplan opgesteld en een team samengesteld dat optimaal is toegerust voor het specifieke project.
Het afwisselend werken op verschillende schalen - interieur, stedenbouw, architectuur, landschap - en binnen verschillende disciplines -zorg, woningbouw, senioren, scholen/onderwijs, sport&Leisure, kantoren, industrie- heeft ons een diep begrip van ruimtelijke processen gegeven. Dit diepe begrip is onmisbaar voor zowel grote complexe gebiedsontwikkelingen als voor fijnschalige inpassingen in een kwetsbare omgeving.

Een gebouw is een middel, één van de middelen om een doel te bereiken. Ons bureau is erop gericht samen met alle betrokkenen dat doel te ontdekken. Wij initiëren, stimuleren en stroomlijnen dit proces. Door onze ruime ervaring met het ontwikkelen van plannen en ontwerpen van gebouwen weten we wat een ontwerp kan bewerkstelligen en wat niet. We ontwerpen geen luchtkastelen, we bouwen paleizen.
Bij al onze projecten kijken we voorbij de plangrenzen en bevragen we de positie van ons ontwerp ten aanzien van zijn omgeving. Hierdoor zijn wij in staat de relevantie van onderdelen te overzien en intelligente, geïntegreerde oplossingen aan te dragen. We kennen de wetten en regels en de processen waarin deze toegepast worden. We kennen de markt en de kosten en zijn daardoor in staat ook bij complexe opgaven aansprekende ontwerpen te maken én te realiseren.
De ervaringen en belevingen van onze medewerkers worden bij elke opgave aan elkaar getoetst, onderzocht en bediscussieerd - indien nodig met externe experts - zo slagen we er elke keer in een geraffineerde, gelaagde totaalervaring te scheppen. Bo.2 is er trots op door haar werkwijze een uitmuntend besef van proces, ruimte en beleving ontwikkeld te hebben.
Aangesloten bij BNA:

Nee

Soort gebouw

 • Bedrijfsgebouwen
 • Binnenhuisarchitect
 • Herbestemming
 • Renovatie
 • Restauratie
 • Utiliteitsbouw
 • Woningbouw