BBHD architecten & ingenieurs


Rogier van der Weydestraat 8E 1817 MJ Alkmaar
072 303 1200 Klik om te bellen

Over BBHD architecten & ingenieurs

BBHD architecten heeft zich sinds 1967 ontwikkeld tot een breed opererend bureau met zeer gespecialiseerde medewerkers. Ten opzichte van andere architectenbureaus onderscheiden wij ons door de verschillende specifieke vakdisciplines die wij in huis hebben en waarmee we goed in staat zijn een project van het begin tot het eind volledig te begeleiden.

Het bureau legt zich toe op het verrichten van ontwerp- en tekenwerkzaamheden met betrekking tot woningbouw, utiliteitsbouw, stedenbouw, herstructureringsprojecten en interieur. Daarnaast het maken van begrotingen, het schrijven van bestekken, maar ook het begeleiden van bouwprocessen voor wat betreft budgetbewaking, werkschema’s, planning en kwaliteit.
Ondersteund door een sterke bureaustructuur is in combinatie met de gezamenlijke visie vanuit persoonlijke kwaliteiten en ontwerpopvattingen bij iedere architect een eigen signatuur in het werk af te lezen. Dit geeft niet alleen de veelzijdigheid van het bureau aan, maar onderstreept vooral de persoonlijke benadering die het bureau op alle niveaus nastreeft.
Met name op het gebied van mens- en milieubewust bouwen is het bureau altijd zeer vooruitstrevend geweest. Hiermee heeft BBHD architecten zich in Nederland een vooraanstaande positie verworven, hetgeen nog steeds een belangrijke rol speelt in ontwerpdoelstelling en planuitwerking.
Het bureau heeft gedurende haar bestaan vele opdrachten gerealiseerd, variërend van bescheiden verbouwingen en interieuradviezen tot grote gecompliceerde woningbouwprojecten en utiliteitswerken. Vanuit onder meer deze verzamelde kennis en een algemene brede deskundigheid binnen diverse disciplines, zijn de meeste faciliteiten aanwezig die men bij een ervaren bureau mag verwachten. Er wordt namelijk groot belang aan gehecht de opdrachtgevers een volledig pakket aan diensten te kunnen aanbieden. Daarmee is het voor zowel de opdrachtgever als voor de projectbegeleiders en architecten mogelijk overzicht te houden over het gehele proces van ontwerpen en bouwen.

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

BBHD architecten & ingenieurs


Rogier van der Weydestraat 8E 1817 MJ Alkmaar
072 303 1200 Klik om te bellen