Axes Virtual Creations


Heideweg 56 3829 BB Hooglanderveen
033-4571181 Klik om te bellen

Over Axes Virtual Creations

 

Welkom bij Axes

Welkom bij Axes, een organisatie met passie voor 3d. Een passie die je terugziet in beelden die fascineren en inspireren.  Beelden die uw boodschap duidelijk communiceren. In de 16 jaar dat Axes actief is, hebben we voor een groot aantal klanten aan een breed scala van projecten gewerkt. Echter met dergelijke teksten willen wij u helemaal niet lastig vallen! Veel relevanter is u te tonen waar wij trots op zijn: onze beelden, deze zeggen immers oneindig veel meer dan woorden!

Of het nu gaat om 2d of 3d, een animatie of een visualisatie, ons doel is altijd helder: willen uitblinken in sfeer en perfectie door ieder project de lat weer hoger te leggen dan het vorige project. Zo blijven we onszelf uitdagen en verrassen we onze klanten keer op keer met kwaliteit we creatieve oplossingen. Betrokken, betrouwbaar en flexibel, dat is wat we willen zijn en daarom zijn we trots op de reacties van onze klanten: "Axes denkt mee en komt haar afspraken na." "Leg een project bij Axes en het komt goed." "Axes ontzorgt!"

Wat kan Axes voor u betekenen?

Kort gezegd kan Axes alles omzetten in beeld wat u kunt bedenken. Dat klinkt ongelimiteerd..en dat is het ook! Want met 3d kunnen we zo ongeveer alles in iedere gewenste sfeer presenteren, ook zaken die in het echt (nog) niet bestaan. Indien gewenst kunnen we in een vroeg stadium aanschuiven om mee te denken over wat u wilt communiceren en welke innovatieve aanpak daarbij het beste past. Op deze website tonen u bewust een selectie van ons werk, omdat we de nadruk willen leggen op kwaliteit, niet op kwantiteit. Hierdoor heeft u misschien nog niet niet gevonden waarnaar u op zoek bent. Wilt u specifiekere voorbeelden van ons werk zien, dan nodigen we u uit contact met ons op te nemen.

Vertel ons wat u wilt communiceren en wij denken graag grensverleggend en vernieuwend met u mee!

Foto's

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Axes Virtual Creations


Heideweg 56 3829 BB Hooglanderveen
033-4571181 Klik om te bellen