AtelierBas. Architectuur & Bouwen


Erasmusgracht 51 1056 BE Amsterdam
0630633654 / 0203709283 Klik om te bellen

Over AtelierBas. Architectuur & Bouwen

AtelierBas is een nederlandstalig spaans architecten- & bouwkundigbureau & aannemersbedrijf opgericht door Basilio Izquierdo Gil; een architect, bouwkundige en aannemer die veel ervaring heeft opgedaan dankzij drie afgeronde studies, het familiebouwbedrijf dat al 45 jaar bestaat en het werk bij verschillende architectenbureaus. Dit geheel zorgt voor een brede kennis en een combinatie van ontwerp, duurzaamheid en bouw. Een combinatie waarbij alle kennis van het gehele bouwproces in één bedrijf aanwezig is.

Ontwerp, duurzaamheid, kwaliteit en kosten zijn al tijdens de start van het proces belangrijke onderdelen die te pas komen bij grote en kleine werkzaamheden, bij particuliere en professionele opdrachtgevers.

Het bureau houdt zich bezig zowel met nieuwbouw als met verbouwen, renovatie, restauratie en interiur.

AtelierBas werkt ook als aannemersbedrijf waardoor u eveneens bij het bureau terecht kan voor zowel grote als kleine werkzaamheden. Het bureau kan zowel een volledig als gedeeltelijk dienstenpakket aanbieden, en een eindproduct op maat met kwaliteit en garantie, zowel in Nederland als in Spanje.

Bij atelierbas punt com kunt u zien welke diensten het bureau aanbiedt en bijvoorbeeld verschillende projecten inzien.

AtelierBas houdt zich ook bezig met Spaans Vastgoed waarbij de brede kennis van bouwen en woningmarkt goed van pas komt. U kunt bij ons terecht zowel voor een aankoop vanuit ons eigen aanbod of voor begeleiding bij uw gevonden woning en voor het (ver)bouwen van u eigen huis.

Soort gebouw

Binnenhuisarchitect
Herbestemming
Renovatie
Woningbouw

Onze locatie

AtelierBas. Architectuur & Bouwen


Erasmusgracht 51 1056 BE Amsterdam
0630633654 / 0203709283 Klik om te bellen