Architekt Ir. J. de Wit


De Scheifelaar 509 5463 GV Veghel
0413289148 Klik om te bellen

Over Architekt Ir. J. de Wit

De wensen van de opdrachtgever in balans brengen met de directe omgeving, met bijzondere aandacht voor die aspecten, die verder gaan dan alleen de functionaliteit, zo zou ik mijn werk willen omschrijven: De beweging door de ruimte, de lichtinval, het uitzicht, het zijn zaken die niet direct van tekening zijn te lezen, maar die uiteindelijk in het gerealiseerde ontwerp allesbepalend zijn voor de beleving ervan. Mijn allerhoogste prioriteit is de beleving van het gebouw, dus vooral van binnenuit, door zijn gebruiker.

Het uiterlijk, een moderne uitstraling of een meer traditionele, dat wordt mede bepaald door de regelgeving, de directe omgeving en de persoonlijke voorkeur. In de verschijningsvorm wordt altijd gezocht naar plezierige verhoudingen, met een passende detaillering.

Natuurlijk werk ik geautomatiseerd, maar ik weet mijn ruimtelijke inzicht ook direct te vertalen in kleine perspectieven, die uitstekend dienst doen als communicatie middel. Enkele voorbeelden treft U op deze site aan. Ondanks fantastische computers en dito software praat namelijk niets gemakkelijker dan gewoon ouderwets schetsen. Daarmee combineer ik het beste van twee werelden.

Foto's

Architekt Ir. J. de Wit in het kort

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Architekt Ir. J. de Wit


De Scheifelaar 509 5463 GV Veghel
0413289148 Klik om te bellen