Architekt Ir. J. de Wit


De Scheifelaar 509 5463 GV Veghel
06 21407992 Klik om te bellen

Over Architekt Ir. J. de Wit

De wensen van de opdrachtgever in balans brengen met de directe omgeving, met bijzondere aandacht voor die aspecten, die verder gaan dan alleen de functionaliteit, zo zou ik mijn werk willen omschrijven: De beweging door de ruimte, de lichtinval, het uitzicht, het zijn zaken die niet direct van tekening zijn te lezen, maar die uiteindelijk in het gerealiseerde ontwerp allesbepalend zijn voor de beleving ervan. Mijn allerhoogste prioriteit is de beleving van het gebouw, dus vooral van binnenuit, door zijn gebruiker.

Het uiterlijk, een moderne uitstraling of een meer traditionele, dat wordt mede bepaald door de regelgeving, de directe omgeving en de persoonlijke voorkeur. In de verschijningsvorm wordt altijd gezocht naar plezierige verhoudingen, met een passende detaillering.

Mijn werkwijze

U kunt zich door mij laten adviseren, ik kan U bijstaan bij de belangrijkste aspecten van het bouwen (bestemmingsplan, bouwverordening en uiteraard het Bouwbesluit), waarbij ik steeds op zoek ga naar de bouwkundig meest logische oplossingen. Uw ideeën worden door mij altijd op papier gezet, en met mijn alternatief er naast, heeft U de keuze, het is Uw project.

Vanuit mijn éénmans bedrijf werk ik samen met de beste adviseurs uit de regio, waar ik enkele zeer specialistische technische zaken laat uitwerken, denk aan constructie, energie prestatie, installatie advies bij grote projecten, en brandveiligheid bij complexe bouwkundige opgaven.

Natuurlijk werk ik geautomatiseerd, maar ik weet mijn ruimtelijke inzicht ook direct te vertalen in kleine perspectieven, die uitstekend dienst doen als communicatie middel. Enkele voorbeelden treft U op deze (of mijn) site aan. Ondanks fantastische computers en dito software praat namelijk niets gemakkelijker dan gewoon ouderwets schetsen. Daarmee combineer ik het beste van twee werelden.

Over mij

In 1993 studeerde ik af aan de Technische Universiteit in Delft, Bouwkunde, richting architectuur. Vrij kort daarna heb ik mij ingeschreven in het architectenregister. Sinds 1998 werk ik als zelfstandig architect. Gedurende mijn carrière heb ik een Welstandsprijs in ontvangst mogen nemen.

Foto's

transformatie kantoorpand naar 109 appartementen, 's-Hertogenbosch

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Architekt Ir. J. de Wit


De Scheifelaar 509 5463 GV Veghel
06 21407992 Klik om te bellen