Architectenbureau Seesink


Julianastraat 42 5104 ER Dongen

Over Architectenbureau Seesink

Wij houden ons bezig met het verrichten van ontwerp- en tekenwerkzaamheden. Daarnaast bieden wij u de begeleiding die u nodig heeft gedurende het bouwproces. Voornamelijk zijn wij werkzaam binnen de woningbouw (woningen, villa, etc.) en in de utiliteitsbouw (winkels, showrooms, kantoren, etc.) voor particulieren en bedrijven in de regio Tilburg, Noord-Brabant en omstreken.

Onze architectuur onderscheidt zich door eenvoud in het ontwerp, het gebruik van natuurlijke materialen en het creëren van een warme sfeer. Daarbij brengen we graag traditionele kenmerken samen met moderne architectuur om zo tot een vernieuwend en spannend ontwerp te komen. De ingetogenheid van het ontwerp zorgt voor een evenwichtig contrast tussen het gebouw en zijn gebruiker. Een gebouw is tijdloos en zal door de loop der jaren met zijn gebruiker mee moeten kunnen groeien. Het ontwerp geeft dan ook de ruimte aan persoonlijke spullen, meubels en interieur.

U staat bij ons centraal. Samen met u bedenken wij hoe we uw wensen binnen het gestelde budget in een fantastisch ontwerp kunnen samenbrengen. Met onze speciale manier van visuele communicatie nemen we u mee in een 3D ontwerp, zodat u al snel inzicht krijgt in hoe het plan er na uitvoering uit zal komen te zien.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Kijkt u voor meer informatie op de website.

Foto's

Logo

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Architectenbureau Seesink


Julianastraat 42 5104 ER Dongen