Architectenbureau Ir. W.M. van de Kuilen


Vossenstraat 30 1216 AG Hilversum
0613183607 Klik om te bellen

Over Architectenbureau Ir. W.M. van de Kuilen

Architectenbureau Ir. W.M. van de Kuilen

Architectenbureau Ir. W.M. van de Kuilen werkt in de traditionele rol van de architect als deskundig vertrouwenspersoon en samenbindende kracht voor het hele bouw-werkverband. Als bureau voer ik mijn werkzaamheden uit als zelfstandige-zonder-personeel. Voor specialistische deelwerkzaamheden liggen daarbij korte lijnen naar verschillende collega's, adviseurs en dienstverleners, om bij de aansturing van een bouwwerk slagvaardig te werk te kunnen gaan. Naast inschakeling voor het geheel van het adviestraject ben ik inzetbaar voor deeltaken. Mijn beschikbaarheid leent zich het best voor kleinere bouwwerken en verbouwingen. Eventueel voer ik werktuigbouwkundig tekenwerk uit.

De totstandbrenging van de ruimtelijke omgeving is een continu proces, waarin belangen van milieu, leven, mens en machine in de meest toepasselijke verhouding op elkaar moeten worden afgestemd. Ik sta u - als gebruiker van deze omgeving - terzijde in uw groei naar tastbare resultaten. Daarbij zie ik zowel hoofdzaken als details, traditie als vernieuwing van gelijkwaardige betekenis.

Persoonlijk contact vind ik van groot belang. Daarbij is communicatie via internet tegenwoordig niet meer weg te denken.

meten - tekenen - rekenen - regelen

Bouwen met bezieling

Foto's

woningaanpassingen

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Architectenbureau Ir. W.M. van de Kuilen


Vossenstraat 30 1216 AG Hilversum
0613183607 Klik om te bellen