Architectenbureau Ir. W.M. van de Kuilen


Vossenstraat 30 1216 AG Hilversum
0613183607 Klik om te bellen

Over Architectenbureau Ir. W.M. van de Kuilen

Architectenbureau Ir. W.M. van de Kuilen

meten - tekenen - rekenen - regelen

klassiek architectenbureau met moderne facilitaire aanpak:

• Het bureau hecht grote waarde aan de traditionele rol van de architect, als deskundig vertrouwenspersoon en samenbindende kracht, voor het gehele - op bouwen gerichte - werkverband.
• Binnen het hele bouwadviestraject zet het bureau zich ook in voor de uitvoering van deeltaken. Actieve betrokkenheid bij nieuwe manieren om deze deeltaken naar hedendaagse eisen doelmatig te organiseren is daarbij vanzelfsprekend.

De totstandbrenging van de ruimtelijke omgeving is een continu proces, waarin de belangen van 'milieu', 'leven', 'mens' en 'machine' in de meest toepasselijke verhouding op elkaar moeten worden afgestemd. Het bureau streeft ernaar om u, als gebruiker van deze omgeving, te begeleiden in deze groei naar tastbare resultaten. Zowel grote lijnen als details en historische als vernieuwende waarden zijn hierbij van gelijkwaardige betekenis.

Vanuit het bureau voer ik mijn werkzaamheden uit als 'zelfstandige-zonder-personeel'. Op grond van mijn ervaring liggen daarbij - voor specialistische deelwerkzaamheden - korte communicatielijnen naar verschillende collega's, adviseurs en dienstverleners, om bij de aansturing van een bouwwerk slagvaardig te werk te kunnen gaan.
Persoonlijk contact vind ik van groot belang.
Daarbij is tegenwoordig communicatie via internet niet meer weg te denken.

Bouwen met bezieling

Foto's

Onderzoek woningaanpassing/ -uitbreiding

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Architectenbureau Ir. W.M. van de Kuilen


Vossenstraat 30 1216 AG Hilversum
0613183607 Klik om te bellen