Architectenbureau Dick van der Heijden


Kasteel Ter Aalaan 1 5258 CH Berlicum
0735031284 Klik om te bellen

Over Architectenbureau Dick van der Heijden

Als architect ontwerp ik graag in samenwerking met u, uw woonhuis of utiliteitsgebouw. Maar ook het restaureren of verbouwen van uw monument, woning of (bedrijfs)pand behoort tot onze diensten.

Ons streven, als architect, is om de wensen van onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te vertalen in een ontwerp, waarna we het bouwplan verder technisch uitwerken en de uitvoering begeleiden. We hebben een ruime ervaring met woonhuizen, restauraties, verbouwingen en diverse soorten bedrijfsgebouwen.

Woonhuizen: particuliere woning, levensbestendige woning, villa en landhuis tot projectmatige woningbouw (CPO) en appartementen.

Restauratie: van rijksmonumenten, provinciale, en gemeentelijke monumenten en beeldbepalende panden

Verbouwingen: verbouwing/uitbreiding van woonhuizen, monumenten en utiliteitsgebouwen.

Utiliteitsbouw: kantoren, horeca, bedrijfs(verzamel)gebouwen, recreatie, sportgebouwen, praktijkruimte, winkel, bezoekerscentrum, loodsen, supermarkten, etc.

Belangrijke uitgangspunten voor het ontwerp zijn functionaliteit, routing, vormgeving, daglicht, e.d..
Onze architectuur gaat uit van functionaliteit. Naast het programma van eisen zijn oriëntatie, indeling, looplijnen, zichtlijnen en natuurlijk licht belangrijke items. Wij kiezen vooral voor beproefde bouwmaterialen en technieken. Ook kunnen we u adviseren in kader van duurzaam bouwen, toe te passen materialen en installaties, e.d. We proberen in samenspraak met onze opdrachtgevers tot een bij klant en omgeving passende vormgeving te komen. Als bureau hebben we geen vaste architectuurstijl. De bouwstijl wordt bepaald door de omgeving en de wensen van onze opdrachtgevers.

Foto's

dijkwoning te Barendrecht

Soort gebouw

Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Onze locatie

Architectenbureau Dick van der Heijden


Kasteel Ter Aalaan 1 5258 CH Berlicum
0735031284 Klik om te bellen