Architectenbureau Atelier 3


Holevoetplein 303 3925 CA Scherpenzeel Gld
033 455 9599 Klik om te bellen

Meer dan 30 jaar ervaring
Begeleiding van A tot Z
Zeer divers in stijl en vormgeving

Over Architectenbureau Atelier 3

Atelier 3 vormt een hecht team van architecten, bouwkundigen en projectmanagers. Vanuit een gezamenlijke passie en ervaring werken wij samen aan uw droomvilla. Op zoek naar de perfecte samenkomst van vormgeving en functionaliteit. De kracht van ons team is dat we niet alleen vormgevers zijn, maar ook bouwkundigen. We spreken de taal van de aannemer. Zo zorgen we ervoor dat onze ontwerpen ook zo worden uitgevoerd als dat we met u bespreken.

Vol passie verwezenlijken we al ruim 30 jaar droomhuizen. Elk ontwerp is maatwerk. Als uw architect vertalen we uw wensen naar een passend, comfortabel én praktisch ontwerp. Voor ons betekent dit dat we bij elk ontwerp op zoek gaan wat voor ú ultiem woongenot is. Denk bijvoorbeeld aan een perfect passend interieur, waarbij een praktische indeling, logische routing en fantastische lichtinval een hoofdrol spelen. Maar ook aan een verfijnd exterieur met oog voor detail en kwalitatieve materialen.

Onze ontwerpen zijn zeer divers in stijl en vormgeving. Onze signatuur ligt niet bij een bepaalde architectuurstijl, maar bij een kwalitatief ontwerp én proces. Wij beschouwen ons werk als dienstverlenend en begeleiden u dan ook graag van a tot z in het verwezenlijken van úw woondroom. Persoonlijke begeleiding bij het ontwikkelen van uw ontwerp, bij een heldere prijsvorming en bij een soepele uitvoering is voor ons hierbij vanzelfsprekend. Uw eindresultaat moet voldoen aan het gevoel van “thuis” komen. Wij zijn bevoorrecht om prachtige woningen te mogen realiseren en zijn dankbaar voor het vertrouwen wat we hiervoor krijgen.

Uw woongenot is onze passie

Foto's

Onze locatie

Architectenbureau Atelier 3


Holevoetplein 303 3925 CA Scherpenzeel Gld
033 455 9599 Klik om te bellen