ar|chitectuur


Willem de Zwijgerstraat 1 8331 GR Steenwijk
06 52 417 316 Klik om te bellen

Over ar|chitectuur

ar|chitectuur is een ‘klassiek’ architectenbureau. Dit houdt in dat we werkzaamheden in alle fasen van het bouwproces voor u kunnen uitvoeren. Vanaf het eerste idee tot en met directievoering tijdens de uitvoering van uw bouwwerk.

Werkwijze
In het ontwerpproces van spelen een aantal factoren een rol. Allereerst de c o n t e x t. De omgeving geeft belangrijke uitgangspunten voor het ontwerp. De historie van de plek kan bijvoorbeeld input geven voor een bepaalde ontwerprichting. De o p d r a c h t g e v e r. De wensen van de opdrachtegever zijn bepalende factoren voor het ontwerp. ar|chitectuur neemt de opdrachtgever mee in het ontwerpproces, de input van de opdrachtgever is een belangrijke pijler voor het uiteindelijke ontwerp. Als laatste het b u d g e t. Het budget is mischien wel de belangrijkste factor in de werkwijze van ar|chitectuur. Het budget bepaalt het ontwerp. De uitdaging ligt in het vinden van een goede balans tussen programma, budget en verschijningsvorm.

Werkgebieden
ar|chitectuur is werkzaam in en heeft ervaring in de volgende werkgebieden:

Stedenbouw
Er is ervaring in huis voor zogenoemde ‘rood voor rood’ of ‘ruimte voor ruimte’ regelingen. Ook zijn grootschalige woningbouw projecten uitgevoerd. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld herstructuring
van bestaande woonwijken. Seriematige woningbouw in nieuwbouwwijken

Woningbouw
Op het gebied van woningbouw is ruime ervaring aanwezig zowel voor een kleine uitbreiding aan een bestaand woonhuis als projecten in de sociale woningbouw en appartementen. Dus van badkamer tot en met nieuwbouw van een appartementengebouw.

Bedrijfsgebouwen
ar|chitectuur heeft ruime ervaring in het ontwerpen en uitwerken van bedrijfsgebouwen. Daarbij valt te denken aan bedrijfshallen maar ook nieuwbouw en verbouwingen van kantoren en bijvoorbeeld
scholen.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op
06 52 417 316

ar|chitectuur in het kort

Soort gebouw

Advies duurzaamheid en milieu
Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Concept- en draagvlakontwikkeling
Gezondheidszorg
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw
Zeer energiezuinig

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Onze locatie

ar|chitectuur


Willem de Zwijgerstraat 1 8331 GR Steenwijk
06 52 417 316 Klik om te bellen