Appels Interieurarchitectuur Babs


Den Opslag 9 5089 PC Haghorst
0135811455 Klik om te bellen

Over Appels Interieurarchitectuur Babs

Babs Appels interieurarchitectuur, opgericht in 1998, is thuis in onconventionele, duurzame ontwerpen. Deze kenmerken zich door rust, eigenheid en toepassing van verschillende stijlen en materialen. Het bureau richt zich op zowel de particuliere als zakelijke markt en werkt veelvuldig samen met gerenommeerde architecten en een keur aan specialisten, ambachtslieden en leveranciers. Opdrachten variëren van een complete renovatie of verbouwing tot een advies op maat over kleurgebruik of ruimte-indeling.

Het team van Babs Appels opereert vanuit een uniek atelier. Alle stalen en materialen zijn daar tastbaar aanwezig. Dit maakt het mogelijk om ideeën en ontwerptekeningen direct in materie te gieten en verschillende opties voor de opdrachtgever te visualiseren.

De eigenheid van het bureau uit zich in een persoonlijke en weloverwogen benadering. Veranderingen in leef- of werkomgeving zijn dus gebaseerd op luisteren, vragen en verbinden. Alle eindgebruikers zijn bij dat proces betrokken.

Babs Appels
De motor achter het bureau is Babs Appels BFA (1974), opgeleid in kunst (Sotheby’s Londen) en interieurarchitectuur (Academie voor Beeldende Kunst en Bouwkunst). Ze beschikt over een bijzonder talent voor de beleving van materie, vorm en kleur en is gespecialiseerd in architecturale en conceptuele benadering van ruimte.

Foto's

Babs Appels

Appels Interieurarchitectuur Babs in het kort

Soort gebouw

Binnenhuisarchitect
Herbestemming
Renovatie
Restauratie
Villabouw

Overig

aangesloten bij BNI

Onze locatie

Appels Interieurarchitectuur Babs


Den Opslag 9 5089 PC Haghorst
0135811455 Klik om te bellen