Anders Style


Novalieweg 19 8051 AG Hattem

Over Anders Style

Binnenhuisarchitect en interieurontwerper vanuit de natuur!

Met de natuur als grootste inspiratiebron creëer ik unieke, persoonlijke en duurzame stijlen. Ik adviseer, ontwerp en stileer net even andrs door buiten de gebaande paden te denken.

Ga je verbouwen of ben je toe aan een nieuwe wooninrichting?

Of begin je meteen frisse staart door het bouwen of kopen van een nieuwe woning?

Sluit de huidige bedrijfsinrichting onvoldoende aan bij wat je wilt uitstralen met je bedrijf of praktijk? Of start je een bedrijf of praktijk en wil je dat je huisstijl overal herkenbaar is?

Samen met mijn opdrachtgevers bepalen we het uitgangspunt. Naast interieurontwerper ben ik ook adviseur op het gebied van kleur, materiaal, verlichting, duurzaamheid, maatwerk meubels, akoestiek en styling. Bij grotere projecten overneem ik graag de projectbegeleiding. Dan weet je ook zeker dat het ontwerp zo wordt uitgevoerd zoals besproken en bedacht is. 

De natuur is mijn grootste inspiratiebron. Opgegroeid op een prachtige boerderij in Duitsland, waardoor de natuur in mijn DNA zit. Wanneer ik verbonden ben met de natuur geeft het mij de kracht om in creatieve oplossingingen te denken. Dit positieve effect laat ik terugkomen in het ontwerpproces: De natuur van buiten naar binnen halen. Wij mensen zijn onderdeel van de natuur en de liefde voor de natuur noem je ook 'Biophilic Design'. Net als geen mens hetzelfde is, is ook geen ontwerp hetzelfde. Met ook voor Scandinavisch en Italisch design vertaal ik woon- en ondernemersdromen in een sfeer en stijl die echt bij je/jullie passen.

Neem gerust vrijblijvend contact op:

Mailadres: info@andersstyle.nl

Website: www.andersstyle.nl

Foto's

Boerderij Lelystad

Soort gebouw

Binnenhuisarchitect
Interieurarchitect
Interieurontwerper
Recreatiebouw
Renovatie

Team

Onze locatie

Anders Style


Novalieweg 19 8051 AG Hattem