Alexander Gathier Architectuurstudio


Rigtersbleek-Zandvoort 10 7521 BE Enschede
0031619742598 Klik om te bellen

Over Alexander Gathier Architectuurstudio

Alexander Gathier Architectuurstudio:

Wij werken aan diverse opdrachten in woningbouw en vrijstaande woningen voor investeerders en particulieren, met af en toe een interieuropdracht of een ontwerp voor een bedrijfsgebouw, zowel in nieuwbouw als renovatie.  Ook stedenbouwkundige plannen doen we graag. 

Voor particulieren:  In nauwe samenspraak maken we voor u een iniek ontwerp.  Maar kiest u toch liever voor een standaard bouwplan of een afgeleide daarvan. In alle gevallen zijn úw woonwensen óns uitgangspunt. We wijzen u op de kansen van uw kavel en benoemen de mogelijkheden op basis van uw wensen en de regelgeving. Samen sparren over ideeën waar u zelf niet aan dacht.

We zijn geregistreerd architect en aangesloten bij de BNA. We luisteren goed, schetsen een ontwerp, tekenen, schrijven het bestek, vragen de omgevingsvergunning aan, doen de aanbesteding bij aannemers, de onderhandeling en gunning, bewaken het budget en de planning, doen de bouwbegeleiding en de bouwinspectie … of een deel daarvan. U beslist dat als klant.

VERBOUWEN: aanbouwen, uitbreiden, renovatie, restauratie, upgrading, vernieuwbouw, herbestemming ….

In deze tijd bouwen we natuurlijk duurzaam en goed geïsoleerd. Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak met ons; U heeft bij ons gedurende het gehele proces altijd één contactpersoon.

Alexander Gathier Architectuurstudio in het kort

Soort gebouw

Advies duurzaamheid en milieu
Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Interieurarchitect
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Stedenbouw
Technisch
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Aangesloten bij BNA

Ja