AL architectuur


Ter Pelkwijkpark 18 8011 SH Zwolle
038 4669594 Klik om te bellen

Over AL architectuur

AL architectuur is een full service architectenbureau opgericht door architect ir. Veruzka Agorrea-Velásquez en is gehuisvest in Zwolle.

Onze vakdisciplines zijn architectuur, interieurontwerp en stedenbouw waarbij creativiteit, functionaliteit, persoonlijke aandacht en enthousiasme de kernwoorden zijn. Onze specialiteit is particuliere woningbouw waarbij het accent ligt op nieuwbouw van moderne villa's en schuurwoningen. Verder doen we veel verbouw van woonboerderijen en bungalows uit de jaren 60 en 70. 

Wij ontwerpen niet zomaar een woning… wij ontwerpen uw woning!
Een uniek en verrassend ontwerp op basis van uw wensen en budget is voor ons de mooiste uitdaging. Wij willen graag woningen/gebouwen ontwerpen met een eigen karakter, met de juiste zicht- en looplijnen, veel lichtinval, duurzaam en met een natuurlijke afwerking van materialen. We besteden veel aandacht aan het optimaal benutten van de binnenruimtes. Dit kunnen we doen door samen met u in het voortraject de wensen goed te inventariseren

AL architectuur werkt met een hecht team en streeft ernaar om steeds weer de lijnen met de opdrachtgever kort te houden. Wij houden het hele proces in eigen hand en gaan indien noodzakelijk op specialistisch gebied samenwerking aan met professionele partners. Elk ontwerp is een uitdaging, zowel voor de architect als voor de opdrachtgever.

AL architectuur is lid van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).

Soort gebouw

Herbestemming
Renovatie
Restauratie
Villabouw
Woningbouw

Onze locatie

AL architectuur


Ter Pelkwijkpark 18 8011 SH Zwolle
038 4669594 Klik om te bellen