2•1 Architecten


Frankenlaan 23 7312 TC Apeldoorn
055 356 21 74 Klik om te bellen

Over 2•1 Architecten

2·1 Architecten (spreek uit: twee-één-architecten) is een klein, ervaren en enthousiast architectenbureau, waarin de twee-eenheid tussen opdrachtgever en architect centraal staat.

2·1 Architecten kruipt in de huid van de opdrachtgever om alle wensen te vertalen in een passend ontwerp en een bouwwerk op maat. Samenwerking met de overige bouwpartners, zoals overheden, adviseurs en aannemers, speelt daarbij een belangrijke rol. 2·1 Architecten treedt op als vertrouwenspersoon en adviseur van de opdrachtgever.

De kennis, individuele vaardigheden en specialismen van 2·1 Architecten resulteren in heldere, moderne en tijdloze ontwerpen, waarin de wensen van de opdrachtgever voorop staan. In de ontwerpen worden omgeving, eisen, budget, constructies, installaties en uitvoerbaarheid vroegtijdig geïntegreerd.

2·1 Architecten verricht werkzaamheden voor de bouwstart of ingebruikname van een gebouw. Hierbij valt, naast het ontwerpen, te denken aan planningen, technische omschrijvingen en bestekken, bouwvergunning- aanvragen, kostenramingen, veiligheids- en gezondheidsplannen, bouwbegeleiding en overig bouwkundig advies. 2·1 Architecten is zowel in de utiliteitsbouw als in de woningbouw voor de zakelijke en particuliere markt actief.

2•1 Architecten in het kort

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Renovatie
Technisch
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw